Referenties

Hier vind je een selectie van onze meest trotse en inspirerende projecten. Ontdek hoe we onze passie voor vakmanschap en innovatie hebben ingezet om de wensen van onze klanten te vervullen. Van elegante binnenzonwering tot robuuste buitenzonwering, van weelderige buitenlevenruimtes tot geavanceerde sturing met Somfy – elk project vertelt zijn eigen verhaal van toewijding en expertise.

Buiten jaloezieën – Romershoven

Voor een gezin in Romershoven plaatsten wij zeven buiten jaloezieën. Zij kozen voor de jaloezieën om optimaal licht te regelen. De jaloezieën bieden privacy en blokkeren Uv-stralen om verkleuring van meubels te voorkomen. Door het strakke design zijn ze een toevoeging aan de woning. Met de huidige trend hebben ze ook gekozen voor de kleur zwart.

Lezen

Buiten jaloezieën – Kortessem

Wij plaatsten twee buiten jaloezieën met een doorlopende kast. Wij hebben het schuifraam in twee opgesplitst om de verbinding naar buiten te behouden. Zo kunnen ze één jaloezie ten alle tijden naar beneden laten en kunnen ze maximaal van hun zwembad genieten.

Lezen

Screens – Bilzen

We hebben onlangs zes screens geïnstalleerd voor het bovenste appartement in Bilzen. Ons doel was om een naadloze integratie tussen de screens en de gevel te realiseren, wat resulteerde in een strakke en moderne uitstraling. Door de overvloed aan ramen in het appartement was het moeilijk om de binnentemperatuur te reguleren. Dankzij de geplaatste screens kunnen de bewoners nu echter genieten van aangename temperaturen binnenshuis, terwijl ze nog steeds een onbelemmerd uitzicht naar buiten behouden.

Lezen

Screens – Zonhoven

Voor een gezin in Zonhoven hebben we onlangs drie screens geïnstalleerd, waarvan één met indrukwekkende afmetingen. Deze ene screen is maar liefst 3.36 meter breed en 5.06 meter hoog, en bedekt een raam dat zich uitstrekt van het dak tot de begane grond. Vanwege de aanzienlijke hoogte van dit raam moesten we de doek aan elkaar lassen voor een perfecte pasvorm.

Lezen

Knikarmschermen – Beverst

We hebben diverse luifels geïnstalleerd voor een appartementsgebouw in Beverst. Onze betrokkenheid begon al in de bouwfase van het project, waarbij we ervoor zorgden dat elk appartement de benodigde infrastructuur had om een luifel te kunnen plaatsen. Deze luifels dienen niet alleen als zonwering voor ramen en schuiframen op de onderliggende verdiepingen, maar bieden tevens aangename schaduw op de terrassen.

Lezen

Knikarmscherm en screen – Beverst

We hebben onlangs een luifel en zonnescherm geïnstalleerd voor de moeder van een van onze medewerkers. Wat deze installatie bijzonder maakt, is dat we de luifel aan het plafond hebben gemonteerd.

Lezen

Screens – Diepenbeek

Wij plaatsten voor een gezin een Diepenbeek zeven screens.

Lezen

Knikarmscherm – Flemalle

Voor onze klant in Luik hebben we onlangs een gekoppelde zonnescherm geïnstalleerd, dat een indrukwekkende afmeting heeft van 9,5 meter in de breedte en een uitval van 4 meter. We hebben ook verlichting geïntegreerd in de armen en de behuizing van het zonnescherm. Deze verlichting kan worden gebruikt als buitenverlichting wanneer het zonnescherm gesloten is. De optie om verlichting onder de armen te hebben, biedt een ideale setting voor s ’avonds te vertoeven.

Lezen