Binnenzonwering

Binnenzonwering is de perfecte oplossing om je huis te transformeren in een oase van comfort en stijl, terwijl je tegelijkertijd beschermd wordt tegen de schittering en hitte van de zon. Onze binnenzonweringsopties bieden tal van voordelen voor je interieur.

Optimale lichtregeling

Binnenzonwering stelt je in staat om de lichtinval in je huis nauwkeurig te regelen. Met verstelbare lamellen, jaloezieën of gordijnen kun je de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht binnenlaten, terwijl je tegelijkertijd je privacy behoudt.

Bescherming tegen UV-stralen

Onze binnenzonwering beschermt je interieur tegen schadelijke UV-stralen. Dit voorkomt verkleuring van meubels, vloerbedekking en kunstwerken, en draagt bij aan de duurzaamheid van je inrichting.

Temperatuurregeling

Binnenzonwering helpt bij het reguleren van de temperatuur in je huis. Het biedt extra isolatie en vermindert de warmteoverdracht, waardoor je huis koeler blijft in de zomer en warmer in de winter.

Stijlvol Ontwerp

Onze binnenzonwering is beschikbaar in diverse stijlvolle ontwerpen, kleuren en materialen, zodat je zeker een keuze vindt die bij je interieur past. Het voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje persoonlijke stijl aan je kamers.

Eenvoudige bediening

Onze binnenzonwering is beschikbaar in diverse stijlvolle ontwerpen, kleuren en materialen, zodat je zeker een keuze vindt die bij je interieur past. Het voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje persoonlijke stijl aan je kamers.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn eenvoudig te gebruiken en bestaan uit een stof die om een rol bovenaan het raam wordt opgerold. Ze zijn beschikbaar in diverse stijlen en materialen, waaronder verduisterende stoffen voor slaapkamers en lichtdoorlatende stoffen voor woonruimtes.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die kunnen worden aangepast om de hoeveelheid lichtinval te regelen. Ze zijn meestal gemaakt van hout, aluminium of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Lamellen

Lamellen zijn verticale lamellen die vaak worden gebruikt voor grotere ramen of schuifdeuren. Ze kunnen worden gedraaid om de lichtinval en privacy aan te passen.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn gemaakt van stof en hebben een honingraatstructuur die helpt bij isolatie. Ze kunnen eenvoudig omhoog worden getrokken en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en transparanties.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen en kunnen omhoog worden getrokken in plaats van te rollen. Ze hebben een elegante uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende stoffen

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen combineren transparante en ondoorzichtige stroken stof, waardoor je de lichtinval en privacy kunt aanpassen door de lagen over elkaar heen te schuiven.

Elektrische zonwering

Veel van de bovengenoemde zonweringopties kunnen ook elektrisch worden bediend voor meer gemak en precisie bij het regelen van licht en schaduw.

Neem contact op voor meer info